Will Logic 9.1.7 work with Mac OSX 10.8 Mountain Lion?


A quick demonstration of the basic features of Logic 9.1.7 working just fine with Mac’s new operation system 10.8 Mountain Lion. I read several emails and forum posts with people worried about this, so I figured I’d test it out. It works just fine, and I’m sure Apple intended it to be so.

Nguồn: https://ninhbinhtrekkingtours.com/

Xem thêm: https://ninhbinhtrekkingtours.com/category/cong-nghe

About admin

Check Also

🔧Cách Tăng Tốc & Tối Ưu Hoá Windows Bằng Phần Mềm Ultimate Windows Tweaker ✅| Speed Up | 2021.

Ở Video Này tôi sẽ chỉ cho ae cách tăng tốc bằng phần mềm mới …

11 comments

  1. problem has been solved?

  2. If you haven't already, try updating to Logic 9.1.8, the newest version. I've had the same issue, and updating to 9.1.8 solved the problem.

  3. My MIDI will play fine when I play with the keyboard, but after that certain notes are delayed…..why would this happen?

  4. Yeah, you're not the only one. This is a known glitch with Logic Pro 9 and Mountain Lion. Apple has not released an update for it yet, to my knowledge. I ended up reverting back to Lion because of it. The way you can avoid it is to NOT open plug-in windows during playback. That's usually what causes it. I guess I need to remove this video or at least put a disclaimer on it.

  5. I have a big issue. As does my buddy sometimes logic will just go unresponsive during playback. It just keeps going for 30 seconds or sometimes up to a few minutes. It's a really hindrance to my workflow

  6. I don't have EastWest, but we can add that to our list of issues people have found. I haven't had any issues with any of my third-party plugins. Thanks for posting.

  7. Have you guys using Eastwest PLAY?
    I'm really noticing that CPU usage is completely high…
    The same project that uses to play on Lion, now it simply "explodes" on CPU on mountain lion

  8. Thanks for posting. I did actually have a couple of those lag issues this past week. I would press play, and the playback would not respond to me pressing stop, I literally had to wait like 30 seconds before the session would stop. I just restarted the computer and it worked fine after that. Definitely a kink they need to work out.Thanks again for sharing!

  9. com/watch?v=wI4n2bIBII0 this guy me and others are getting GUI problems

  10. I'm not having any issues with any of my 3rd party plug-ins in Logic with ML. That includes Vonxengo, Stillwater Audio, Celemony (Melodyne), Crysonic, Blue Cat Audio, Flux, and a couple of Waves plug-ins. However, I have to re-register my Crysonic plug-ins after the ML update, because Crysonic's plugins are registered directly from the plug-in window.

  11. Thx for posting this. Have you tried to use 3rd party plugins in Logic? I'm tempted to upgrade but not sure about that.